Landlige gardinideer: 30 gardiner til landlige rom

Staten har støtte fra publikum. Vi kan tjene tilknyttede provisjoner når du kjøper gjennom lenker på nettstedet vårt. Det er derfor du kan stole på oss
Velg mellom rustikke gardinideer for alle rustikke rom og vindu, fra rene gardiner til persienner og gardinkombinasjoner
Bare tanken på et landsted fremkaller en varm tanke og følelse som er vanskelig å oppnå i virkeligheten uten noe som blokkerer det kalde eller myker opp det harde lyset.
Enten du foretrekker tunge gardiner eller tyll, eller legger til romerske persienner eller persienner til vinduene dine, finnes det ideelle gardiner for ditt landsted.
Landhus har en tendens til å være karakteristiske eiendommer, og vinduer krever nøye vurdering av ideen om gardiner for å feire eiendommens arkitektur.
Uansett hvilke særheter huset ditt har, for eksempel karnappvinduer eller dype alkover, finnes det et vindu som passer for deg – vi har plukket ut ekspertenes ideer her for å hjelpe deg med å bestemme det beste utseendet til hjemmet ditt.
Interiørdesignere bruker fargetrender og møbler for å sette sammen romoppsett, og gjentar mønstre i innredningen for å skape harmoni. Her ble det oppnådd ved å bruke samme stoff til sengegavlen og gardinene – Pavilion Adriatic av Iliv(Åpnes i en ny fane).
Dine soveromsgardinideer bør alltid utfylle, ikke være i konflikt, med resten av innredningen for å øke følelsen av ro du ønsker i dette rommet. Men det finnes triks for å stoppe helheten fra å se for lik ut. Her, stoffer i samme nyanser men forskjellige mønstre og proporsjoner brukes til sengetøyet.
En av fordelene med en låveoppussing er den høye størrelsen – stor takhøyde og gulvplass.
For eksempel kan ideen om lange gardiner brukes til å dele opp rommet, for eksempel å lukke rundt soverommet om natten for privatliv. Eller skille kjøkkenet fra et mer avslappende salongområde.
JCB112AB


Innleggstid: 13. juni 2022