Manatu pupuni o le Atunuu: 30 pupuni mo Potu o le Atunuu

O loʻo i ai i le setete le lagolago a le au faʻalogo. E mafai ona matou maua ni komisi faʻapitoa pe a e faʻatau e ala i fesoʻotaʻiga i luga o la matou upega tafaʻilagi. O le mea lena e mafai ai ona e faʻatuatuaina i matou
Filifili mai manatu pupuni pito i tua mo potu uma ma faamalama, mai pupuni pupuni i pupuni ma tuʻufaʻatasiga pupuni
O le na o le mafaufau i se fale o le atunuu e faaosofia ai se manatu mafanafana ma se lagona e faigata ona ausia i le mea moni e aunoa ma se mea e poloka ai le malulu pe faamaluluina le malamalama faigata.
Pe e te manaʻo i pupuni mamafa poʻo tulle, pe faʻapipiʻi pupuni Roma poʻo tauaso i ou faamalama, o loʻo i ai pupuni lelei mo lou atunuu.
O fale o le atunuʻu e masani ona avea ma mea faʻapitoa, ma faʻamalama e manaʻomia le iloiloga ma le totoa o le manatu o pupuni e faʻamanatu ai le fausaga o le fale.
Po o le a lava le uiga o lou fale, pei o faamalama faga poʻo alcoves loloto, o loʻo i ai le faʻamalama e saʻo mo oe - ua matou filifilia manatu o le au atamamai iinei e fesoasoani ia te oe e filifili le foliga sili mo lou fale.
E faʻaogaina e le au faʻataʻitaʻi totonu le lanu lanu ma meaafale e tuʻu faʻatasi ai fuafuaga o potu, toe fai faʻataʻitaʻiga i le teuteuga e fausia ai le lotogatasi.O iinei, na ausia e ala i le faʻaaogaina o le ie tutusa mo le ulu ma pupuni - Pavilion Adriatic e Iliv(Tatala i se laupepa fou).
O manatu pupuni o lou potumoe e tatau ona faʻapipiʻi i taimi uma, ae le o feteʻenaʻiga, ma isi mea teuteu e faʻaleleia ai le lagona o le toʻafilemu e te manaʻo ai i totonu o lenei potu. ae eseese mamanu ma fua faatatau e faaaoga mo le moega.
O se tasi o mea lelei o le toe faʻaleleia o fale o le umi tele - faʻalo maualuga tetele ma eka o le fola o le fale. I totonu o se fale faʻapenei, aua e te manatu e tatau ona faʻatapulaʻa ou manatu pupuni i faamalama ma faitotoa.
Mo se faʻataʻitaʻiga, o le manatu o pupuni uumi e mafai ona faʻaaoga e vaelua ai le avanoa, e pei o le tapunia o le potumoe i le po mo le le faalauaiteleina. Pe vavae ese le umukuka mai se potu malolo sili atu.
JCB112AB


Taimi meli: Iuni-13-2022