O le la'ei va'ava'ai maualalo na ofuina e Jennifer Lopez i le amataga o le "Gentle Bar" sa matua vevela tele-va'ai i ata!

Talu mai le toe faʻafouina o lana va ma Ben Affleck, o le sitaili a Jennifer Lopez ua sili atu ona lauiloa nai lo le masani.
Ae ina ua matou vaʻai i le ofu maualalo sa ia ofuina mo le faʻaaliga muamua a lana uo tama i luga o le kapeta mumu talu ai nei, sa matou matua maofa i le ofoofogia o ona foliga!
Ina ua auai JLo i le Los Angeles muamua o le ata tifaga fou a Ben Affleck "Tender Bar," o ia o le aso sili ona manaia. I le aso 12 o Tesema, na savali ai o ia i luga o le kapeta mumu, o loʻo ofuina se ofu Elie Saab couture lanumoana mumu, maualalo-oti ma manino. , E foliga mai o se atua fafine atoatoa.O lenei ofu e matua manifinifi ma faamanatu mai ia i tatou lona foliga iloga o Versace i le amataga o le 2000. E foliga mai na faʻaaogaina e JLo lona sitaili (na te fiafia i taimi uma i sexy suspenders ma thongs) ma lana mafutaga e toe faʻafoʻi mai le mea muamua.
O le tele ma le tele o tagata taʻutaʻua e fiafia e faʻaalia lo latou lapoʻa lapoa, ma o latou ua toetoe lava a oʻo atu i le manava. Vanessa Hudgens talu ai nei na toetoe lava a leai se mafaufauga i se ofu mataʻina faʻaalia o le susu, ma o Megan Fox na ofuina se ofu talaloa maualalo ma pa'ū o matou auvae. I le tautalagia o la'ei va'ava'ai, sa galulue fa'atasi ai fo'i JLo ma isi fetu e pei o Zandaya, Hayley Bieber ma Julian Hoff, ma sa matou ofo i le ofuina o 'ofu va'ai sili.
Sa nofo Alex ma tusitusi i le tele o laumua o teuga i le lalolagi-Lonetona, Paris ma Niu Ioka. O lana galuega na faʻaalia i le "Women's Wear Daily", "Fadi" ma le "Academic News". trends.E mafai ona e aapa atu ia te ia ile [imeli puipuia]


Taimi meli: Ian-03-2022